tisdag 12 juni 2012

Att leva ett nytt liv.

Det slog mig i dag att mitt liv har verkligen förändras detta året. Jag har varit gravid och fött en son den vackraste av dom alla. Jag har erkänt för mig själv att jag har ett problem, att jag var sjukligt fet och skulle dö om jag inte gjorde något åt det. Jag har levt på pulver vilket jag nästan trodde jag skulle dö utav, jag har genomfört en operation och överlevt. Jag har gått ner över 35 kilo och tappat hela 10 bmi enheter. Jag går ut och går varje dag (ibland hoppar jag en dag) istället för att sitta hemma och äta godis och titta på film. Jag väljer nu mera 1 köttbit och sallad i stället för 4 köttbitar, klyftpotatis och massa sås gärna bea såklart.
Jag har blivit en ny människa men samtidigt förlorat den jag var i så många år. Men under ytan är jag ändå samma Sofia, samma osäkra och utan självförtroende såren sitter djupare än mina kilo (som en klock människa skrev till mig) men jag är på väg att i alla fall ta tag i en bit.

Tävligen kommer upp i morgon <3

Massa kramar
<3<3<3

9 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar!! Och va härligt att läsa ditt inlägg, det är alltid skönt när man börjar få insikt i saker och ting!

  SvaraRadera
 2. Shit vad duktig du är! 35 kg är mycket!

  ja det är fantastiskt med jobb :) Underbar söt unge du har btw =)

  SvaraRadera
 3. SV: hej! det är bara bra tack :)
  hoppas du tittar in flera gånger!
  kram!

  SvaraRadera
 4. Hur gammal är Ludwig? :)

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att läsa detta inlägg!! :)

  Jag väger 146kilo idag, maxvikten ligger på 156 som jag vet (men vägde troligen över 160). Men jag ska inte dö - jag tänker ju opereras FÖR att överleva :)

  SvaraRadera
 6. Det är inte lite saker det bruden, du har uppnått väldigt mycket på kort tid :)

  SvaraRadera