torsdag 28 juni 2012

Tröttheten och huvudvärken HEJ igen..

Oh vad jag inte saknat detta har legat i sängen hela långa dagen och försökt roa Ludde med "snarka högst" leken, funkar det? Ja i 2 timmar sen var han inte road av att sova längre. Huvudet värker och trött är jag som aldrig förr känns det som. Just nu hatar jag Alexander för att han måste jobba, kom hem istället och ta hand om din fru! På månad kommer även Alexanders mamma så idag måste jag börja städa så smått, för skulle han få för sig det!? Inte inom en miljons års, nej nej Sofia gör alltid allt. Nej fy vad jag gnäller men mår verkligen inte bra. Får se om jag orkar blogga mera idag. I dag känns livet bra värdelöst och som bara det består av massa "måsten". Varför är det så att när man är deppig börjar man tänka på massa andra saker? Som min mamma och massa annat skit? Precis som kroppen och huvudet säger "idag ska vi må jätte dåligt och inte bara lite inte!!" Nej nu ska jag försöka vara en bra mamma.
Jo i dag är det också 6 månader sen min vacka son föddes, oh vart tog tiden vägen???
Här är han bara 2 dagar gammal:

6 kommentarer:

 1. Fina pojken =) Usch, låter verkligen inte som någon bra dag! och visst är det så, man hamnar i någon ond cirkel med tankar och man hjälper ju knappast sig själv.. bläää.. jag har tappat sugen lite, så förlåt för det. orkar inte ens tänka på att introducera ett mål till just nu, även om jag vet att det kanske skulle hjälpa.. Vi får komma igen du o ja en annan dag ;)

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till Ludde på 6 månaders dagen!

  Hoppas du mår bättre snart <3

  SvaraRadera
 3. Det är OK att må dåligt ibland, det är ju en del av livet. Tänk, vad tråkigt om man mått bra hela tiden, då hade man ju inte haft något att se fram emot;)

  SvaraRadera
 4. Ja, ibland så har man sådana dagar då det är mest synd om en i hela världen.
  Jag hoppas att du snart känner dig bättre igen.
  SV: Tack för alla dina underbart fina kommentarer. Ja, det var ganska så tufft att veta att Roy låg i en urna bak i bagaget. Nu har vi honom ner i källaren innan det blir urnsättning. Förhoppningsvis blir det i helgen.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Gumman det är vädret, när det växlar... köp resorb och drick en... hjälper mot massa saker som har med vätskebrist att göra;)

  SvaraRadera
 6. Det är helt okej att deppa ihop lite ibland. Så länge man inte fastnar i det läget. :) Det går inte att vara på topp alltid.

  SvaraRadera