onsdag 13 juni 2012

Vikt kort

Detta är jag första kortet är taget när jag precis börjat med mitt pulver så vi kan ju säga "MAX vikt" minus kanske 5 kilo och det andra är taget nu så 30 kilo skiljer det.
Kommentar: Nej jag vet inte kanske lite vid magen eller? Nej fy ärligt nu jag ser ingen skillnad herregud vad är det för fel på mig, jag menar någon skillnad måste det väl vara det är ju 30 kilo som skiljer på korten, sen är det ju dumma kläder få bli mera tajta kläder nästa gång.
Men vad tycker ni?

11 kommentarer:

 1. Klart att det skiljer. Men det blir ofta så att man bli blind mot hur man själv ser ut.

  Fortsätt kämpa på:)

  SvaraRadera
 2. Joo, tröjan ser ut att sitta mycket lösare över magen, men framförallt syns det i ansiktet! Stor skillnad där. Nu vet inte jag vad du vägde på bild ett, men 30 kilo som försvinner från en väldigt stor kropp syns ju inte lika mycket som från en mindre. Varje kilo du går ner nu kommer synas mer och mer! Har du skrivit någonstans vad din startvikt var? När jag vägde som mest, nästan 140 kilo, så tog det ganska många kilon innan det började synas över magen. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Mindre rumpvalk! Mindre dubbelhaka!
  Mindre mage! Mindre överarm!
  Nästa gång så försök att ta kort så att det samma avstånd:) för på andra kortet ser man mkt av bordet tex!

  SvaraRadera
 4. Jag ser skillnad på rumpan, midjan och armarna!!! =)

  SvaraRadera
 5. Jo herregud, det syns visst skillnad!! Du är jätteduktig!! :D
  Och sedan syns det liksom först uppifrån och ner. Så nertill syns det allra sist. Så var det både för mig och min storasyster iaf!

  Jag tycker det syns rätt mycket skillnad! :D

  Kram fina du!! <3

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det är svårt att se på sig själv om man gått ner i vikt när man har en del från början. Men det syns tydligt att du gått ner. Men främst måste du väl kännas lättare ? Kram och Pepp

  SvaraRadera
 7. Klart att där är en skillnad, tyvärr så ser man inte det själv därav att det är kanon med foton :)
  Kämpa på, vi båda kommer att fixa detta <3

  SvaraRadera
 8. Det finns skillnader men jag tror att du ska lägga bilderna åt sidan och inte stressa över dem just nu. Ibland hänger inte hjärnan med tillräckligt för att _kunna_ se skillnaderna. För man är så programmerad med en självbild. Lägg bilderna åt sidan, fortsätt att ta dem dock men stressa inte över dem. Ta fram dem om ett par månader istället.

  SvaraRadera
 9. ABSOLUT stor skillnad! Både armar och mage syns det tydligt tycker jag :) Man blir blind men oftast märker dom runtomkring som man träffar då och då av det..hoppas du får massa beröm!

  SvaraRadera
 10. Det är stor skillnad. Magen och baken är mycket midre nu. Din byst framträder mycket mer på det sista kortet. Tror att det beror på att du har en mindre mage. Du har även en mycket mindre dubbelhaka nu.
  Du har jobbat på bra och det kommer att ske ännu mera positiv förändring på din kropp.

  Kram

  SvaraRadera