torsdag 14 juni 2012

Vill att du ser på mig

En sak som jag tänker ofta på är att jag vill att Alexander ska se på mig och tänka "detta är min fru och fan vad hon är snygg" och det tror jag han tänker, eller hoppas i alla fall det haha. Men jag känner inte det och det är för att jag inte kan se mig själv i spegeln och säga "fan jag är Alexanders fru och vad jag är snygg" nej jag känner inte alls så, jag känner mig inte vacker pga min övervikt, det har blivit för mycket och det gör att jag inte kan skina längre som innan. Jag har känt med åren att man tar sämre hand om sig själv ju större man blir desto längre in i skåpet hamnar sminket och rakhyvlen. Jag som alltid tagit så mycket hand om mig blev ett "äckel" som inte direkt duschade, varför skulle jag göra det?
Men nu äntligen börjar jag känna en förändring börjar känna mig snyggare och nu har jag börjar klä mig bättre och sminka mig. Känns skönt känner mig bättre då, så glöm inte det alla nu hur viktigt det är att i bland pifa upp sig och att även någon påpekar det!!

Kram kram på er mina fina <3

7 kommentarer:

 1. Så bra skrivet!! Du tog orden i munnen på mig men jag är fortfarande där med smink och grejer långt in i skåpet! Glad att jag hittade hit, du är en stor inspiration för mig! Tack!! Ska maila dig oxå!

  SvaraRadera
 2. Härligt & visst är det så att man ska piffa upp sig,det mår vi alla bra av &...Så söt du är på fotot,tjejjen ♥...

  /Kram & ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet. Jag känner igen mig själv och instämmer i det du skriver. Du är vacker.

  SvaraRadera
 4. Sv: haha så du vill busa ;) Haha jo men det kan vi väl göra en dag i sommar :D
  Haha jag har alltid provat allt nytt jag ska äta hemma i lugn och ro. Vill inte behöva gå på toaletten hos någon annan på det viset ;P
  Nja jag håller inte med dig. Jag kommer komma på andra plats. Du är snyggast <3 Så söt som du är nu så kan det inte bli annat än så!!
  Nu ska jag mumsa på lite jordgubbar och titta på tv.
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Tack för peppen på min sida! :D

  Det är klart att han tycker att du är snygg. Du är ju hans älskling.
  Jag gillar din belöningslista på sidan.

  Ha en mysig helg! Kram

  SvaraRadera
 6. För 1 år sedan va jag i mitt livs for efter att ha gått ner ca 25 kg . Fast då kände jag mig fortfarande tjock och kan väll i dag konstatera att jag absolut inte va det . Så frågan är om man verkligen ser själv hur man ser ut .
  Men vågen ljuger ju inte och varje kg är ju en lättnad för kroppen .

  Och det är klart att man ( hur man än ser ut ) vill ha komplimanger av sin sambo . Min är tyvärr väldigt dålig på det men jag skäller lite på han ibland :)

  Ha en skön fredag .
  Kram

  SvaraRadera
 7. Sådär vill jag också att min sambo ska tänka, men jag tror inte jag skulle tro på honom även fast han tänkte/sa det bara för att jag själv tycker jag är så jävla ful..
  Får jag fråga en sak? När gifte ni er? :)

  SvaraRadera