tisdag 3 juli 2012

VIKT KORT

I dag kommer det komma ut viktkort i massor haha, så att alla vet men börjar lite smått med min kropp hur det har förändrats, klänningarna kanske kan komma ut i morgon istället så slipper det bli så himla tjatigt eller vad säger ni =) Men här är sedan MAX vikt, Sedan 10 kilo och nu idag.
KOMMENTAR:
Jag gillar inte något av korten måste jag ju erkänna. Men lite skillnad ser jag väl men i mina ögon är jag kort 1 fortfarande som är helt hemskt!!! Men ändå jag sitter och tittar och tittar men ser inget, är det för att det inte finns något att se eller för att jag inte vill se?11 kommentarer:

 1. Åhh vilken skillnad :) Så härligt!
  Ja jag fick några nya följare och sen fler läsare :) Kul! Hoppas fler vill gästblogga:)

  SvaraRadera
 2. Jag ser stor skillnad, speciellt på de sista jämfört med de andra. Fantastiskt jobbat <3
  Tror att de är lätt att bli hemma blind.
  Kärlek och kramar

  SvaraRadera
 3. Det ÄR stor skillnad på korten även om du själv inte kan se det! Psyket hänger ju inte alltid riktigt med när man går upp eller ner i vikt. För 20 kilo sedan tyckte jag att jag var lika tjock som jag är nu. När jag såg mig i spegeln såg jag en kraftigt överviktig person. Sedan när jag började gå upp i vikt insåg jag inte att jag långsamt blev tjockare. Det var en dag när jag sammanlagt hade gått upp ca 12 kilo som jag märkte att jag blev extremt andfådd när jag sprang för att hinna med bussen. Då helt plötsligt insåg jag hur mycket jag hade gått upp i vikt, men jag insåg det inte under tidens gång liksom, utan det skedde helt plötsligt. Kanske kommer det vara så med dig också, att du ser ingen skillnad nu under tidens gång fast att du har gått ner så mycket. Men en dag helt plötsligt kommer du inse hur stor skillnad det faktiskt är sedan tidigare och hur mycket du faktiskt har gått ner i vikt!

  Det är konstigt det där med att psyket inte hänger med. Men det går ju att jobba på, om man är medveten om det!

  SvaraRadera
 4. Jisses, det har ju hänt jättemycket!! :D
  Du är superduktig!!

  Kram fina du <3

  SvaraRadera
 5. Du är så j-val stark som kan visa dig i syfte att hjälpa andra!! Hade aldrig kunnat det men beundrar dig nåt otroligt och du är en förebild för många! Titta på dina axlar, överarmar och lår!!!!!! Där är en tydlig skillnad! Kämpa på och tack för att du finns!

  SvaraRadera
 6. Tokjänta! Jämför bystens placering jämfört med magen? Du krymper ju kvinna!! =) Och jag tycker mig se en bättre kroppshållning oxå, svårt att avgöra på bild egentligen kanske, men du har säkert fått bättre hållning oxå!
  sv: och tack, tack fina du för att du läser och bryr dig. det är jobbigt att inte falla igen, men jag kan ju, jag vet ju det! Jag måste kunna.. <3

  SvaraRadera
 7. Jag ser skillnad. Tyvärr så vänjer sig både det egna ögat och koppen sig för varje kilo och det är därför svårt att se skillnaden själv, men jag lovar dig att vi som läser din blogg gör det. kämpa på:) kramar

  SvaraRadera
 8. Vilken otrolig skillnad det är på kort 1 och det sista kortet. Man ser att du gått ner massor i vikt. FOrtsätt att kämpa på.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Stooor skillnad!!!
  Du är så duktig vännen <3

  SvaraRadera
 10. Du börjar få en liten snygg rumpa!!! Har ju minskat massor överallt!!! =)

  SvaraRadera
 11. Naturligtvis är det skillnad. Jag har också tagit kort kanske är det dags att publicera dessa, är väl lite feg fortfarande kanske! Över 20 kg börjar ju faktiskt både synas och kännas!lotta

  SvaraRadera