onsdag 22 augusti 2012

Godmorgon!

Ja i dag är vi uppe långt innan tuppen ens vaknat och innan nån annan som har lite vett i huvudet känns det som. Men jag är ganska så pigg, Ludde har sovit jätte dåligt i natt kan ju ha och göra med hans nya tand? Skulle tro det faktiskt min lilla älskling, stackars sig <3. Idag ska jag och Ludwig ta bussen till stan och byta hans nya, fina jacka vi köpte till en annan stl och även gå på föräldrargruppen. Jätte trevligt!!
Men nu ska mamman i familjen äta lite frukost, men är verkligen inte sugen fortfarande ont i halsen. Oh när ska detta försvinna? Kan ju inte direkt vara ute och gå nu för jag orkar inte och vill heller inte göra det värre.

Kortet är tagit igår efter maten där ser man lite tänder =)

Nu alla ni som vet något om detta snälla svara. Som några eller nån kanske vet har jag ingen mamma. Eller vi har ingen kontakt och jag har inte pratat med henne på över 2 år nu. Anledningarna är väldigt många och jag är värd något bättre. Men det är jobbigt när det kommer till Ludde man vill ju fråga och man vill att någon ska fråga om han. Men nu till er:

När slutar man med ersättning?
Han får välling räcker det eller ska vi ge honom ersättning också?


Massa kramar
Ni är underbara
<3<3<3

4 kommentarer:

 1. Tack snälla :) Ja, vi får hoppas att solen kommer snart ;D

  Jadu, jag vet inte när man ska sluta med ersättning. Hur gammal är han?

  SvaraRadera
 2. Ersättning kan du ha länge om du vill det, men äter han annat och dricker bra så behövs det inte längre om han går upp som han ska i vikt. Finns ju ersättning från 6 månader annars och sen finns ju även för ännu äldre. Men välling funkar fint det också och sen vanlig mat och vatten :)

  SvaraRadera
 3. Heeej!! Så kul att du börjat blogga igen! Sett dina nya bilder som du lagt upp och tycker du är grymt modig. Du gör det många av oss aldrig skulle drömma om i ren skam men du är en hjälte för många!! Lova att visa hur du blir i nya kläderna du beställt oxå!!

  Nu minns jag inte exakt hur gammal Ludde är (såååå söt!!!) men vi gav ersättning till 6 månaders ålder då vällingen började men som du kanske sett finns tex nan3 (vi gav nan istället för semper) och den kan du ge som mjölk till gröt och även att dricka till mat. Ersättningen mättar nog inte så mycket längre men varför kanske inte en flaska som mellanmål? Vid åtta månader ska det ju ätas två mål mat om dagen så för oss blev det välling på morgonen, mat till lunch, mellanmål frukt-smörgås-gröt mm, sen mat till middag och välling till kvällen. Wiggo höll sig bra på det så fler mellanmål behövde han oftast inte! Hoppas det hjälper någt!

  Kram och välkommen tillbaka!!

  SvaraRadera