torsdag 6 september 2012


Ny dag och nya tag. Igår var jag ju på sjukan och dom ville utesluta en sjukdom som jag nu inte minns vad den hette men däremot var det maskar som hade bildat bo i min mjälte. Men det händer 1 gång om året att någon får det i norrland så att sannorlikheten att jag skulle ha den sjukdommen är ju verkligen inte stor.
Dom tömde mig också på massa blod sen vad jag klar, 300 kronor senare.
Sen gick jag till jobbet och var där till klockan 2, sen var det bara hem. Byta blöja på Ludwig och klä om, vänta på Alex och sedan skulle jag i väg och jobba. Skönt att få komma ut lite och träffa folk.
När jag kom hem sedan på kvällen låg en pressent här hemma från en person som läser min blogg.
Jag berättar mera om det sen för nu vill inte Ludwig att mamma ska sitta vid datan längre.
Hur gör ni som har 3 barn och ändå kan blogga? Jag är imponerad över att ni får ihop dagen.

Massa kramar
<3<3<3

5 kommentarer:

 1. Her hos mig bliver indlæggene skrevet henover dage nogen gange. Sparat en del gange, men primært skriver jeg når alle er ude af huset eller om aftenen når alle sover. Det ER svært at få lov at sidde når børnene er hjemme, med mindre vi sidder og laver noget sammen, og man lige kan kaste sig over datoren ved samme lejlighed.
  Det der med maskor i milten lyder ikke godt; men selvom det er sjældent folk får det, så bliver du vel undersøgt for det, eller hvad?
  Ha en dejlig dag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du slipper sjukdomen <3

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en underbar dag gumman <3

  SvaraRadera
 4. Vaddå maskar byggt bo i din mjälte?

  SvaraRadera
 5. Jag passar på att blogga när den yngst (snart 2 år) sover på dagen, då Erik (3 år) kan titta på en film, då får jag 1-2 timmar ostört vid datorn, annars får man ta en timme på kvällen när barnen sover, men vissa dagar finner man ingen tid till datorn alls.

  SvaraRadera