lördag 30 juni 2012

Alla goda ting är 3


Nu ligger Ludwig och sover och jag har idiot förklarat Alexander gemon att berätta för honom som han var 3 år hur man lägger Ludwig, hur svårt kan det vara lixom!!??
Idag har jag inte vart trött eller haft huvudvrk och jag har skött magen alltså det har ju inte hänt på en evighet att tre goda ting hände på samma dag!? Nej detta är ju underbart nu kan jag sova gott i natt. Imorgon kommer min svärmor och det kommer nog inte bli en lugn stund på 1 vecka.
Hoppas alla har/haft en underbar lördag!
Massa kramar

5 kommentarer:

 1. Tack för ditt tips om vart vi skulle kunna åka på bröllopsresa.
  Medelhavet är säkert fint men i dec sen känns det långt och lite omständigt då vi bor i alaska men det står med på alternativ listan iallafall

  SvaraRadera
 2. Kram till dig =) Ibland kan man behöva förklara som om de vore idioter.. ;) haha! Skönt att det låter som allt ordnat sig idag.. kram kram!!

  SvaraRadera
 3. SV: Samtidigt förstår jag hans mamma, ensamstående med egna besvär (plus att hon både pluggade till och jobbade som doktorand inom mikrobiologi under hans barndom). Det var nog ett sätt att överleva och få i sig mat alls. Nu kan jag banna henne ibland för mig själv, men skulle aldrig säga det till sambon. Han är ju här nu :), det är jag glad för och det är ju också hennes förtjänst.

  SvaraRadera
 4. Svar: Nej jag har ringt och pratat med dem som opererat mig och de kan inget göra. Tredje veckan nu med LCHF och har inte gått ner ett gram mer än de 3 kg jag tappade första veckan. Börjar misströsta...

  SvaraRadera