tisdag 19 juni 2012

Bättre kort, som utlovat!

Nu kommer lite bättre vikt kort från en gammal "dagens". Kjolen är dock inte på för den låg i tvätten och börjar om jag ska vara ärlig bli väldigt stor. Det är lite pinsamt när man är ute på stan och kjolen bara åker ner gång på gång. Ett problem som aldrig uppståt förut eftersom den kjolen har suttit så tajt att man får en extra bilring.
Dagen Sofia:
Vaknade med sprängande huvudvärk, i går när jag duschade så åkte en stor hårtus av mig. Känner mig allmänt seg och trött. Nej denna dag kunde inte börjar sämre, men då innebär det att det bara kan bli bättre eller hur? Just nu vill jag bara vara FläskFia hela långa dagen!
MAX VIKT

DAGENS VIKT.

KOMMENTAR:
Jag gillade det andra kortet bättre på det såg jag smalare ut haha. Men lite skillnad är det ju såklart det är ju ändå nästan 40 kilo mellan korten.
Massa kramar
<3<3<3

7 kommentarer:

 1. Vilken skillnad! Härligt!! :O)

  SvaraRadera
 2. OMG vilken skillnad. Hejja dig bruden! :) Man kan behöva en dag att ta hand om sig själv oxå, det är kanske viktigare än någonsin när man kämpar som du gör :) En dag kanske är svårt att få till, men nån liten stund iaf <3

  SvaraRadera
 3. Herregud vilken skillnad!! Du är så duktig gumman <3
  Jo, jag är orolig när dom är hos sin pappa tyvärr. Inget jag visar för barnen dock! Men dom har inte direkt haft kontakt med honom under dessa åren. Därför jag har fått ensam vårdnad i rätten. Blir så när man missköter de tyvärr. Så nu har dom börjat vara där varannan helg. Vilket både är skönt o jobbigt! Jag kan vara Carolin dom helgerna och inte bara mamma.
  Men nu ska dom vara där så pass länge vilket är jobbigt, för mig!!
  Tur dom är så stora så dom har mobiltelefoner ;)
  Miranda är 11år och tindra är 9år. Ta vara på tiden för blinkar du för länge så är han stoooor ;)
  Glöm aldrig bort att du är vackrast och bäst <3 kramis

  SvaraRadera
 4. HEJAHEJA, du gör det så bra! :-)

  SvaraRadera
 5. Ja men man ser jättestor skillnad faktiskt! Fast jag är inte en som tycker det är fult om man har lite övervikt, men det är klart att det är mer hälsosamt att få bort ett antal kilon, så man ska ju göra det för den sakens skull om inte annat.

  SvaraRadera
 6. Förstår att du gillar det andra kortet bättre :) Det är en otrolig skillnad på dem. Din kropp har blivit mycket mindre på det andra kortet.

  Kram

  SvaraRadera