onsdag 13 juni 2012

Kommer min hjärna någon gång förstå?

När jag känner mig lite "opeppad" så brukar jag sätta mig och titta på gamla kort och nya för att verkligen se skillnad. Sen så ställer jag mig och tittar i spegeln, ser jag någon skillnad? Nej det gör jag inte, jag ser den inte eller tittar jag den inte efter den?
Kommer jag någon gång att förstå att jag går ner i vikt, jag menar hur kan jag inte se? Jag har ju gått ner hela 35 kilo det är massor det är en halv Alexander och 35 liter mjölk. Kommer jag fatta eller kommer jag alltid klanka ner på mig själv?

Massa kramar <3

5 kommentarer:

 1. Jag undrar också det! Men till sist måste väl hjärnan vunnit ikapp? Jag tittar och tittar men ser absolut inget. Vikten visar bara mindre och mindre men jag tycker nästan bara jag blir större :( konstigt det där! Men du är bäst gumman och kommer snart vara snyggast i Skåne ;) kram kram

  SvaraRadera
 2. Jag ser ingen som helst skillnad på mig heller så jag vet hur det känns

  SvaraRadera
 3. Jag opererades för 1½ år sedan, och det är inte förrän nu jag insett att jag gått ner hela 54kg, och att jag snart är normalviktig. Många gånger känner jag mig fortfarande riktigt fet, men det beror nog på att jag blivit så skrynklig. Har fortfarande hängmage, fladdriga lår och världens gäddhäng! Men jag är, precis som du, fortfarande väldigt ung, är själv bara 19 (20 i november). Det tar extremt lång tid för hjärnan att vänja sig vid den enorma förändring man genomgått. Jag har fortfarande problem med att jag tar för stora portioner, och sedan inte orkar äta upp allt (även om jag kan äta mer nu än när jag var nyopererad). Men jag lovar dig att du kommer se skillnad, jag gjorde inte heller det i början, men ha tålamod! Du är superduktig som tar tag i det! Kämpa på!

  //Karin

  SvaraRadera
 4. Läskig bild!

  När jag var ung och vägde 48 kg såg jag ingen skillnad
  på mig och någon som exempelvis vägde 85 kg.
  Nu kämpar jag med att inse att jag faktiskt blivit en riktig
  tjockis och börjar få en korrekt uppfattning av hur jag ser ut. Tror jag ska jag nog påpeka. Nu vill jag i första hand börja leva ett hälsosamt liv och fixerar mig inte så mycket längre vid just antal kilon... Tror det kan funka.

  Kram

  SvaraRadera