fredag 15 juni 2012

Tro på dig själv


Jag är en sån person som aldrig tror på mig själv, jag tror inte jag kommer klara detta. Varje dag är jag rädd för att jag inte ska gå ner mera i vikt, att jag inte kommer klara det.
Jag klankar hela tiden ner på mig själv. Att jag är svag, ful, äcklig och att ingen vill ha mig.
Jag är helt övertygad om att jag kommer misslyckas, jag ser mig i spegeln och jag tittar på vågen det stämmer inte, kan vågen ljuga? Jag ser ingen skillnad var är dessa 35 kilo som tydligen försvunnit, det syns inte även fast jag känner det på kläder, folk påpekar det och vågen säger det. Men jag är övertygad om att jag inte kommer klara det.

DET är SKITSNACK jag kommer klara detta, jag har ALDRIG i hela mitt liv varit ifrån godis så länge som nu, jag har ALDRIG i hela mitt liv gått ut och gått så mycket som nu, jag har ALDRIG levt ett så sunt liv som nu. Jag har ALDRIG velat något så mycket som detta.
Så nu mina vänner så ska vi inte klanka ner på oss längre, rise and shine beautifuls vi är bäst óch allt vi vill kommer vi lyckas med!!

Massa kramar
<3<3<3

10 kommentarer:

 1. Rätt inställning! Jag har själv inte problem med vikten, inte I form av övervikt, men ja har aldrig tidigare tyckt om min kropp. Jag har alltid varit smal
  Och det har inte spelat roll hur jag har levt. Nu är jag höggravid och iochmed graviditeten har jag fått lära mig att acceptera mig själv och stötta mig själv. Jag tycker din blogg och de liknande är helt fantastiska!
  Så inspirerande! Ni tar tag i er själva och ni vill förändras! Det hjälper mig också, även utan övervikt.
  Ha en fantastisk dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Att ha dålig självkänsla är inte ovanligt. Men du ska vara stolt över det du åstadkommit och tro på dig själva. Lättare sagt än gjort.
  SV: Visst så får sorgen ta den tid den tar. Det är inget man ska stressa igenom. Vi vet att vi fattat rätt beslut. Nu slipper våran älskade påg att lida. Han har det bra där han är nu. Det är bara vi här hemma som ska acceptera tomheten. Vi har våra älskade kisar att gosa med och det ställer dom så gärna upp på.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har också svaga stunder då jag tycker jag är skit och inte är värd någonting..men känns som dom flesta har psykbrytperioder. Det viktiga är att man fokuserar på målet..och försöker ignorera sig själv :)

  Sv: Ja men eller hur..haha nej då köper jag hellre en ny klänning ;) Nej hade rätt mycket utrymme att snöra in så det ska inte vara någon fara! Hihi!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Önskar att jag kunde tänka så. Men är tyvärr expert på att klanka ner på mig själv....(har inte alltid varit så, men får många misslyckanden har gjort mig sån....och eftersom jag hatar att se mig själv i spegeln så blir ju inte självförtroendet bättre så länge jag ser ut så här.

  SvaraRadera
 5. Yes.... rise and shine you beautiful "tjejja" ♥
  /Kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 6. Sv. tack snälla du aa de är jag som ha målat den vill kunna sälja dom sen men aa vet inte hihi.

  jo de är ju så att man måste nog börja tro på sig själv annars går de nog inte så bra att gå ner i vikt men samtidigt kommer de då de vänder och allt bara känns skit :(

  Ha en bra dag :) kramar kramar

  SvaraRadera
 7. åh vilket bra inlägg. Det var en bra motivation! TACK !

  SvaraRadera
 8. Jag tror att det gamla talesättet stämmer först när man verkligen kan älska sig själv med alla sina fel och brister så kan man älska, verkligen älska andra av hela sitt hjärta .
  Alla är fina

  SvaraRadera
 9. Skön inställning!!! Hoppas jag med kan få den någon gång.

  SvaraRadera
 10. Såklart du kommer klara det! Bara du tror på något så blir de verkligt. Du kan du klara vad som helst i livet ;)

  SvaraRadera