söndag 17 juni 2012

Vikt kort!

Ja nu kommer några älskade vikt kort. Blev en promenad idag till EKO och jag köpte ett måttband för till och med nu när jag har storstädat så hittar jag den inte?? I alla fall så det blev en långpromenad och det var varmt! Jag trodde jag skulle dö för det var så kvaft och äckligt ute! Nej fy nu ska jag städa vidare här hemma och ta alla golven.
Kommentar:
Jag måste erkänna att jag ser skillnad, gör du? Glad jag ser ut på första kortet haha.

Massa kramar <3<3<3

11 kommentarer:

 1. enorm skillnad, vad kul att se :)

  SvaraRadera
 2. Det är på G! :) Tycker du har bättre hållning med på senaste bilden. Heja!
  Sv. Tack! Jag behöver all motivation jag kan få, och heja-rop från andra är det bästa :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad glad jag blev när jag läste din kommentar! Jag följde ju din förra blogg, har saknat dina inlägg men förstod ju att det pågick annat i ditt liv som gjorde att du inte kunde blogga mer. Jag har för mig att du skrev att du blivit gravid men inte att du tänkt göra operationen. Så det var verkligen en överraskning, att läsa hur ditt liv förändrats till det bättre nu på fler än ett sätt! För övrigt delar jag födelsedag med din lilla söta son, 28:e december, mycket bra dag ;) Har läst igenom dina inlägg och lagt till dig på Bloglovin, ska bli kul att följa dig nu igen! Minns speciellt en lång kommentar du skrev till mig, en personlig kommentar som jag inte publicerade, men som du ändå tog dig tid till att skriva, för att ge mig råd och stöd. Vet inte om du kommer ihåg, men det betydde verkligen massor för mig. Kram! <3

  SvaraRadera
 4. Ser ut som du fått större bröst, men är nog att du fått mindre mage =)

  SvaraRadera
 5. Wow vilken skillnad det är på de två korten. Du är grym. Fortsätt kämpa på. För var dag som går så är du ett steg närmre ditt drömmål.
  Nu får du se till att ha koll på vart du lägger ditt måttband. Du ska ju inte behöva köpa ett nytt varje gång du ska mäta dig.
  Ha en fortsatt underbar söndagskväll!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Japp, jag ser också skillnad. Mest på magen. Peppkram

  SvaraRadera
 7. Absolut! Mer tydliga former :D

  SvaraRadera
 8. Jag ser skillnad men först blir man lite förvillad för du står närmare på det ena kortet, det ser man om man jämför storleken på huvudet :)
  Hur mycket har du gått ned?
  När jag gick ned efter förlossningen märkte jag hur mycket lättare allt var att göra för varje kilo nästan som jag gick ned. Det kanske bara är inbillning men varje kilo är ju faktiskt en extra tyngd.

  SvaraRadera
 9. Det syns värkligen att du mår bättre, hela ditt ansikte utstrålar glädje, du är värkligen vacker! Du ska värkligen vara stolt över vad du åstadkommit! kramar

  SvaraRadera
 10. Visst ser man skillnad och vilken fin hållning på kroppen du får!! Syns att det är lättare både för kropp och själ! GRATTIS!!!!

  SvaraRadera
 11. Ja, enig med föregående skribent.
  Man ser att det blivit många kg borta !
  Pluss hållningen.
  Rak i ryggen, var stolt
  KRAM

  SvaraRadera