torsdag 30 augusti 2012

Godmorgon!

Ja godmorgon idag ska jag göra något som jag aldrig gjort innan, tror jag i alla fall. Jag ska gå till stan och sedan vidare till Alexander jobb till stan är det 1 mil i alla fall. Tror ni jag klarar det?
Nej jag vet inte ännu om jag ens kommer vara motiverad till att göra det. Men det bästa är om jag skriver det här vill jag inte verka dålig inför er och inte göra det. Därför har jag denna blogg om man ser i ego syfte. För jag blir så skötsam när jag har denna!
Iallafall vad äter ni till frukost? Jag äter varje morgon en kopp (äter i en kopp så jag inte ska ta så mycket, eftersom jag inte får plas med så mycket). med special K, jag gillar verkligen det och det ger mig en bra start på dagen sen innehåller en potion (det är nästan så mycket jag äter) 114 kcal och ett glas mjölk innehåller 90 kcal! Helt super!
Nej önska mig lycka till idag! Men vi hörs innan också.

Jag vill ALDRIG se ut så igen!!

Massa kramar
<3<3<3

7 kommentarer:

 1. Klart du klarar det! Ta det lugnt bara så du inte tar ut dig på en gång :) Och glöm inte vattnet :) Använder du förresten nån typ av träningsapp när du är ute? Jag har Runkeeper och den gör motionen lite roligare när man kan se hur man har gått från gång till gång.
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Heja heja!!!! Du kommer att klara av det galant. Jag äter en macka till frukost och dricker vatten/kaffe till det.

  SV: tack för alla fina ord som du överöser mig med, dom värmer så.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja ge dig fan på att gå!! Brukar göra samma sak, skriva det på bloggen för att då "måste" man stå för sitt ord och göra det! Som igår med att åka till ikea med barnen. Ville verkligen inte men behövde! Men kom ihåg att du inte är ett dugg sämre om du väljer ett annat färdsätt!!! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tror absolut du klarar det :)
  Lycka Till Kram

  SvaraRadera
 5. Lycka till!
  Jag äter havregrynsgröt med lite olivolja i och lite socker på och en skivad banan & 1 eller 2 skivor lingongrova med något slags pålägg av skinka eller korv och en halvliter vatten och lite äpple eller päron juice. Helt mjölkfritt :)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag vet att du klarar de <3

  SvaraRadera
 7. Min frukost består oftast av yoghurt och fitnesflingor. Har lite svår och äta på morgonen tyvärr. Kvällar/nätter går bra men det kämpar jag med att ändra på!!

  Sv: mitt möte idag var om långtidssjukskrivningar. Jag blir galen på att bara gå hemma. Känner inte så många här heller så dagarna blir lätt tråkiga och långa. Så nu kanske jag ska börja i en grupp för kvinnor som är just sjukskrivna. Men vi får väl se :) fick lite info idag iaf :D

  SvaraRadera