söndag 26 augusti 2012

Mysig helg

Ihelgen har jag varit dålig på att blogga jag vet. Men jag har njutit av helgen och nu känner jag däremot att det är dags att sätta sig framför datan och skriva om mitt väldigt intressanta liv haha.
I helgen har vi gått till Eko (5 KILOMETER!!!) och jag orkade gå hela vägen utan att pausa eller att dö. Jag är så himla imponerad över det för innan hade min rygg gått av på mitten och jag hade nog dött 5 meter utanför huset. Men idag går det så himla bra, oh vad detta gör att jag mår bra. Ikväll kommer vägningarna upp. Det lovar jag, nu däremot blir det kycklig, ris och currysås *mums*.

Ha en forsatt trevlig dag!

Jag vet att jag skrivit det innan, men det var länge sedan. Ja jag har skurit mig om någon reagerar på det. Det var länge sedan nu och jag har inte gjort det på 2 år. Jag vet att folk kan reagera på det, folk som inte känner mig dömmer mig så lätt men det tillhör det förflutna nu och jag är stolt att visa upp det och därmed visa hur bra deet också gått för mig.

Massa kramar
<3<3<3

5 kommentarer:

 1. Hej svejs! Fan va gött för dig att du kommit så lång och mår så bra!! Det är du värd!! Folk ska sen alltid kommentera dåligt och taskigt men hur bra kan en sån människa må egentligen?

  Fortsätt kämpa och tack för att du bloggar om din kamp!! Kram

  SvaraRadera
 2. Fina fina du. Gott att komma ut å gå <3
  Bra!!
  Kraam

  SvaraRadera
 3. Så otroligt söta är ni båda två <3
  Ja, tycker också vi måste träffas. Du är så underbar gumman <3 carolin (Clin) Nilsson heter jag på Facebook så adda mig där :)

  Du är verkligen bäst!! Starkt jobbat o gå dit!!! Fortsätt i samma stil <3
  Miljoner kramar

  SvaraRadera
 4. Wao...Imponerad hela 5km,det är ju en bit :)
  Naw,så fina ni är/Puss & Kram från mig!

  SvaraRadera
 5. Vad underbart fantastisk av dig, är stolt över dig och du ska vara stolt över dig själv <3
  Tack för dina fina kommentarer , blir så glad av de.
  Jag tänker inte alls på dina armar, totalt glömt att du skrivit de. Kärlek och kramar

  SvaraRadera