onsdag 13 februari 2013

Det var den turen


Nej jag hade ingen tur från i går och det visste jag ju nästan att det skulle bli såhär. Nu går jag inte utan för dörren om jag inte får ta med min älskade, kära toalett. Den kan jag inte leva utan just nu. Allt kommer verkligen ut så idag så blir det nog en "god" pulver drink till middag så jag i alla fall får i mig alla näringsämnen som jag behöver få i mig. Hemskt att det ska vara såhär att man ska bli så himla dålig i magen för man äter lite mera fett än vanligt. Detta är då väldigt vanligt att få efter en sådan operation som jag har gjort, för er som kanske inte är så jätte bekanta med vad GBP innebär.
Nej så nu ska jag nog sitta en stund och tycka synd om mig själv även fast det är mitt egna fel och det vet jag ju om. Jag valde att göra en GBP, jag valde att äta grädde i går så då får man fan också ta konsekventerna av sitt handlande.


Men alltså jag känner såhär när jag har gäster över och vi då som i går äter kladdkaka, ska jag bara sitta och titta på? Alltså sen vräker jag ju inte i mig utan tar mera för alla andra tar. Jag tyckte då själv att jag tog en liten bit, men det krävs ju inte så mycket för att det ska bli såhär. Sen behöver man ju inte bjuda på det utan kanske en fruktsallad hade varit 100 gånger bättre. Hur brukar ni andra göra?


Sen måste jag bara skriva 2 saker till, glad jag blev för alla kommentarer på mitt förra inlägg Folks bemötande vad skönt det är att se att det också finns vettiga människor här ute i världen! Sen alla som skriver som anonyma. TACK för era jätte fina kommentarer, så tråkigt bara att jag inte får tack er mera personligt och alla mail jag får TACK och även övriga kommentarer! TACK!!

Massa kramar
<3<3<3

2 kommentarer:

  1. Men fy då :(. Jag har hört lite om komplikationer efter GBP, känner några som gjort en och de har samma sak det med fett. Hoppas du blir bättre i magen!

    sv Hihi, ja den är himla söt :). Den tänkte jag att jag ska ha när jag berättar igen om jag blir gravid, alltså som en liten come-out om man får fler barn =)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Har inte följt med på din resa, men är glad för din skull ändå :) Har dock en fråga, varför har du inte provat lchf(eller har du gjort det?)? Vet flera personer(bla en nära kompis som varit extremt överviktig) som har lyckats bryta sitt socker/matmissbruk med att ta bort kolhydraterna och gått ner till en bra och stabil vikt. Ha det bra och fortsatt lycka till! :)

    SvaraRadera