söndag 17 mars 2013

Fett dumpar


När man har gjort en GBP, som jag då har gjort så är det väldigt vanligt att man både socker dumpar och fett dumpar. Jag har aldrig socker dumpat, vad jag vet i alla fall. Det innebär att kroppen reagerar negativt som om du socker dumpar kan du svettas, bli trött, hjärtat börjar slå snabbare etc. När du fett dumpar så får du diarré och det mina vänner har jag fått.
På lördagen, nej nu ljög jag på fredagen så bestämde vi oss att äta Jansson, det är ju så sjukt gott. Massa grädde i såklart och jag vet ju hur min mage blir efter Jansson så jag aktar mig lite och tänker att jag bara ska ta lite. Men eller hur man svullar för det är gott och dagen efter får jag sota för det så det bara smäller om det. Herre gud vad ont i magen jag hade toaletten och jag var bundisar och det har fortsatt idag, allt jag äter kommer ut. Hemskt är det och varför lär man sig inte för?

Sen i går bestämde vi oss för att åka till Höganäs och handla lite, dom har många outlet butiker där bla. Orrefors, Lager 157 etc. Skit roligt och vi hann inte komma mera än en timma innan jag nästan köre i 200 hundra för att komma till nästa toalett (jag körde självklart inte så fort!!) sprang in på affären och ja vad jag mådde bra efter kan jag säga, var som en sten föll från mitt bröst haha. Sen var det lungt tills vi kom hem i alla fall, så det var ju bra. Vi fyndade massor, eller massor och massor. Men hittade kläder till Ludwig. Blev ett sett från SVEA och sen även ljuslycktor till oss från Kosta Boda och även julpynt från Orrefors, julen varar än till påska haha. Men blev skit nöjd!

Nej nu ska jag sitta här och tycka synd om mig även fast jag vet att jag får skylla mig själv.

Massa kramar
<3<3<3

6 kommentarer:

 1. Ja, det är som man brukar säga "SYNDEN STRAFFAR SIG SJÄLVA". Jag vet hur det är att dumpa. Har haft en period då jag dumpat på allt jag stoppat i munnen.
  Jag hoppas att din mage mår bättre idag? Att man aldrig lär sig av sina misstag. För man (jag) har en tendens till att göra om dom om och om igen.

  Kram ❤

  SvaraRadera
 2. Vilken typ av magsmärta får du när du dumpar? Värk eller är det hugg eller kramper eller svid?

  Ha en skön söndag!
  //J

  SvaraRadera
 3. roligt med lite shopping =)=). men inget roligt det med magen och toabesök. fastän inte jag gjort någon gbp så får jag väldigt ont i magen av grädde och fet mat. blir antingen jättehård eller lös i magen och får kramper som fan. väldigt sällan jag är "normal" i magen om man säger så. fast nu när jag äter niferex järntabletter så är jag hård i magen nästan jämt, så då kan jag faktiskt äta grädde utan att bli dålig i magen i a f :P.

  kram <3

  SvaraRadera
 4. Jo, jag tänkte hur är dina dumpningar? Är det alltid samma anfall du får? Kan man känna att de är påväg, förebygga dem när man får känning? Är det generellt allt fett och socker? Eller är det olika från gång till gång beroende på vilken dagligt skick kroppen är på?

  SvaraRadera
 5. Vad är socker och fettdumpar för något? Är det att kroppen inte tar upp vissa ämnen eller att det bara låter det rinna rakt igenom så att säga?

  SvaraRadera
 6. Åh i Höganäs har jag bott, det är hur mysigt som helst där! Min pappa bor kvar där, det är inte ofta jag åker till Höganäs nu för tiden men skulle gärna åka dit igen som sagt för det är så himla fint där.

  Det är väldigt svårt att bryta gamla vanor som verkligen sitter i. "Att man aldrig lär sig" tänker man så rätt som det är gör man samma misstag igen. Men det är bara att fortsätta kämpa på antar jag. :) <3

  SvaraRadera