tisdag 5 mars 2013

Lilla, lilla Ludwig


Så nu ska jag sätta mig här en liten stund innan alla mina måsten kallar på mig. Men just nu tänker jag inte lyssna på dom, det enda och det enda som spelar någon roll och är viktigt är just nu Ludwig. Om ni visste hur sjuk han har/ är varit. Oj, oj han har kräkts och bajsat och kärkts och bajsat. Alexander åkte in i fredags med honom till barnakuten och dom skickade hem oss då värderna var bra. Halva lördagen gick och han hade enligt oss "kräkts mindre än vad han fått i sig" sen så började han och allt, verkligen allt kom ut. Så vi åkte in med honom och träffade en bra läkare som tog prover. Det visade sig att Ludwig var kraftigt uttorkad och han var lite orolig för hans vikt också så vi blev inlagda på en gång. Ludwig hade dropp i 2 dygn så jag tror läkaren kvällen innan fan inte kunde läsa eller som Alexander sa så var sjuksköterskan där dum i huvudet eftersom hon sa till läkaren att Ludwig fick i sig och det var inte det som var problemet utan det var ju det att han kräktes upp allt, men det såg inte hon. Men nu är vi hemma och sakta, sakta återhämtar oss eller Ludwig i alla fall. Han bara sover men börjar bli lite piggare mellan gångerna han vaknar och får bara äta bebismat, så vi köpte från 4 månader igår. Han har blivit så smal också han väger nu 9,5 till sina 80 cm ovan jord. Det gör ont i mig att se han så sjuk oh vad jag har pussat på honom. Min lilla, lilla Ludwig eller Lulle som jag säger. Nej nu ska jag gå in och titta till honom men så hörs vi senare.

Btw jag har gått ner 1 kilo på mina två dagar på sjukhuset, jag sa det till Alexander det är synd att Ludwig var så sjuk annars hade jag kunnat tänka mig att göra detta oftare haha.

Massa kramar
<3<3<3

4 kommentarer:

 1. Usch, stackarn. Skönt att han mår bättre! Kram

  SvaraRadera
 2. Stakars liten, skönt att höra att han är på bättrningsväg <3

  SvaraRadera
 3. stakant ;( skönt att höra att han är bättre <3

  SvaraRadera
 4. Lilla gubben!! Blir så arg på inkompetent vårdpers men gött att ni fick en som tog er på allvar sen. Har läst och tänkt på er hela tiden och känns så bra i mitt mammahjärta att han mår bättre. Ni kämpar lika mycket som vi med vikten på våra prinsar men snart så hoppas jag dom båda får hull på sig och kan stå emot dumma sjukor!! Kram

  SvaraRadera