måndag 25 juni 2012

Ångest i mängder

Alltså jag känner mig helt jävla värdelös idag och även i går. Men sen jag slutade jobba och några timmar innan jag slutade har det verkligen regnat hela tiden, helt jävla otroligt. Nej så jag har inte gått ut sedan i lördags, känner mig totalt värdelös och jag får nästan ångest över det, eller nej jag får ångest över det. Sen får jag ångest över att jag inte läser alla bloggar eller för att jag inte svara på kommentarer jag får, ni är underbara!! Nej fy för detta just nu känner mig inte jätte glad. Men snart blir det bättre är så mycket just nu och i synnerhet med Ludwig som ALLTID har somnat klockan 8 och verkligen senast halv 9 nu somnar han inte från efter klockan 10???? För jag har alltid kunnat suttit den tiden och bara "tagit" hand om mig själv och framför allt suttit vid datan då.. Nej ny dag i morgon och nya tag! Nu somnar vi ifrån denna dag fullt med ångest!!
Underbara ni tack för alla fina kommentarer
<3<3<3

7 kommentarer:

 1. Heeej! Ha inte dåligt samvete för bloggläsning och kommentarer, vi förstår!! Livet kommer ivägen för oss alla men förstår vad du menar, varit där med med dåligt samvete men lärt mig att folk har tålamod och insikt!!
  Har inte ägnat bloggandet en tanke veckan jag varit borta men har varit inne och läst här då och då ;) Nya tag imorgon som du sa och tack för din ärlighet om både positivt och negativt. Viktigt att höra det för många! Kram

  SvaraRadera
 2. Några dagar är bara så!
  Du kommer starkare tillbaka i morgon!
  Vi läser hos dej vi vettu
  Stor styrke kram

  SvaraRadera
 3. Snälla du, känn ingen press över att du inte hinner/orkar läsa andras bloggar eller svara på kommentarer. Bloggandet ska kännas kravlöst och roligt! Jag kommer i alla fall att fortsätta läsa din blogg, även de dagar du skriver ångestinlägg, "negativa" inlägg eller inga inlägg alls. Jag fortsätter läsa. Och imorgon är en ny dag! Full av nya möjligheter. :) Jag hoppas att morgondagen blir bättre för dig. Kram!

  SvaraRadera
 4. Var inte så hård mot dig själv - du gör massor hela dagarna (du är ju småbarnsförälder!)

  Stor kram och hoppas morgondagen blir bättre!

  SvaraRadera
 5. Inte ska du känna dig dålig över det, ta allt när du orkar. <3

  SvaraRadera
 6. Du ska inte ha dåligt samvete över att du inte är ute och promenerar dagligen. Med det vädret som helgen gav, så var det mycket mysigare att bara sitta och mysa. Du ska inte heller ha dåligt samvete för att du inte hinner med att svarar på kommentarer.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Det är Okej att inte må bra alla dagar, man är ingen robot.Kramis

  SvaraRadera