lördag 16 juni 2012

Fläskfia


GLÖM INTE
------->TÄVLINGEN<-------
Idag ska fläskfia ut och röra sig som jag inte gjorde i går eftersom jag jobbade. Jag var så trött och mör i mina ben när jag kom så jag orkade inte. Men idag så har bena fått vila lite så då är det dags igen att röra på sig. Fläskfia får inte vinna äver Hälsofia, så är det bara. Nej så i dag blir det nog en promenad till EKO och vi ska även pröva sittdelen på Ludwigs vagn idag bara för att se vad han känner fö det. Ludwig är nämligen väldigt stark och har alltid varit det, men som sagt bara på prov.
Nu sitter jag med Ludwig här och tittar på Bröderna lejonhjärta, oh vad den är fin den filmen. Syskonkärlek på väldigt hög nivå! Nu ska fläskfia snart ut och röra på sig så fläsket försvinner är ifrån! Blir det någon träning/ promenad idag?

Har någon nått tips på lördasmys som är nyttigt, kan inte äta nötter och sånt!
Massa kramar
<3<3<3

6 kommentarer:

 1. Här blir det nog lite mer golf idag som det ser ut nu.

  Mitt tips får bli morotsstavar och gurkstavar och andra goda grönsaker och dipp. Byt ut gräddfilen mot lättkvarg (kesella) så bli det ännu nyttigare

  SvaraRadera
 2. Vill bara säga att jag tycker att du är fantastiskt duktig. Och jag önskar dig lycka till....det kommer att gå jättebra för dig. Kram labbolina

  SvaraRadera
 3. Härligt och höra att hälsofia vinner. Ganska smart att visualisera problemet på det viset, fråga sig själv vem ska vinna?

  Nyttiga godsaker för mig en lördagskväll kan vara fruktsallad med kesella och skyr. Jag gillar inte riktigt bara kesella så jag blandar ut den och tillsätter lite ekologiskt vaniljplulver!! MUMS! Vill jag vara ännu nyttigare äter jag bär till istället... jag tror det är nyttigare iaf ;)

  SvaraRadera
 4. Åhh jag älskar den filmen. Så underbar :) man kan se den igen och igen utan att tröttna. Men så är det väl med alla hennes filmer?! :)
  Du är såå duktig!! :) kramis

  SvaraRadera
 5. Keso med någon frukt är gott. T.ex. 1 dl keso + 1/2 banan i skivor. Annars konserverad frukt... 1 päronhalva eller en persikohalva (+ keso då förstås)
  Jordgubbar och färsk ananas är oxå gott

  SvaraRadera
 6. Jättedålig på nyttigt mys men morötter, gurka osv och dippa? Vet inte hur magen fixar gräddfil annars kanske man kan ra nån annan god smalsås? Här har städats och tvättas om det det räknas som träning hahaha

  SvaraRadera