fredag 15 juni 2012

Veckans vägning


Resultatet denna vecka är:

-2,2 kilo
Sedan MAX vikt:  -36,7
Sedan operationen:  -14,7

Kommentar:
Jag är jätte nöjd med resultatet denna vecka! Känner mig grymt imponerad av mitt resultat!

Kram kram
<3<3<3
Hur går det för er?

Självklart kan jag skriva om det Carro, skriver om det i morgon

14 kommentarer:

 1. Som jag sagt 100gånger (nästan ;) ) så är du bäst!! Riktigt duktig <3 halka inte när du är ute och går ;) du går så fort nu så kilo trillar av dig och lämnar spår efter dig :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till det resultatet!!! Impad jag med och blev så taggad tack vare dig att idag tog jag första steget och ringde vc, fick dock ingen tid förens 27/8 pga semestertider man jag GJORDE DET!!! Måste bara säga att din son är ju helt underbar! Tänk att det funkar så bra med en grav trots fetma och all skit man läser om det. Skulle vara intressant att läsa om hur du upplevde sjukvården just under graviditeten från barnmorskor osv. Hur du blev bemött alltså. Kram

  SvaraRadera
 3. Vad duktigt du varit, klart du ska vara nöjd och stolt över dig själv:)

  SvaraRadera
 4. Självklart ska du vara nöjd över ditt resultat. Du är fantastisk och du kämpar på så kanon bra.

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket!! :)) Ja, det är precis så jag gör, målar av foton :) 750 för strlk A4. Maila ditt foto till sara.ahonen@live.se i så fall. Så roligt att du är intresserad! :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Vi åkte upp till Kalmar till en av mina bästa vänner =) Så skönt att få komma bort i några dagar.
  Funderar på om jag ska upp här igen när flickorna ändå ska vara hos sin pappa i 3,5v. Vill inte bara sitta hemma och vara orolig ju :(
  Men en (minst)sväng till dig ska jag med hinna med om du vill det =) Hade vatt skoj och träffas och jämnföra, prata och bara skratta tillsammans =)
  Hon jag är hos nu, träffade jag på en familjesida för mer än 10år sen. Vi pratade och pratade. Både i telefon, sms och på datorn. Jag tog mig i kragen och åkte upp till henne hösten för 2,5år sen :D Det tog tid!!
  Men vi kände ju varandra redan så det gick toppen :D Nu träffas vi så ofta vi kan. ca 4ggr om året. och ibland går det månader mellan gångerna vi hörs. Men vi vet var vi har varandra. (jag var första som fick höra hennes gråt då hon var gravid) =) Nu är bebisen dock 8mån.
  Glöm aldrig att du är bäst och har människor som älskar dig hur du än ser ut <3 Bara du själv som ska älska dig själv med <3
  Miljoner kramar

  Nej lika fina då? Snygging <3 Hahha du är för härlig underbara du!! Du är bäst du med underbara du!!! Oh vad jag är glad för att jag började blogga så vi hittade varandra <3<3<3 Massa kramar och ha en underbar semester <3

  SvaraRadera
 7. Här går det bra ja!! =)) Hejja dej!! Kram

  SvaraRadera
 8. Gud va bra!
  Du kämpar på bra!
  Kram

  SvaraRadera
 9. heja dig :)

  sv. tack för dina fina kommentarer de värmer :) <3

  SvaraRadera
 10. Kanon, kämpa på.Peppkram

  SvaraRadera
 11. SV: Visst sp får du använda mina foton på headern. Har satt dom där som inspiration och avskräckande exempel ;) Avskräckande är mera för mig själva.
  Tror inte att det blir trädgårdsarbete då vädret inte är det bästa. Men jag ska ta en date med tvättmaskinen då tvättkorgen är överfull.

  Kram

  SvaraRadera