onsdag 4 juli 2012

Tjockis rädsla


Den 19 augusti ska jag göra något som jag inte gjort på 6 år, jag ska klippa mig. Anledningen för att jag inte vågat klippat mig är ärligt nu för att jag var rädd att frisörstolen skulle gå sönder och att den inte skulle orka "pumpa" upp mig och skamen det skulle vara att ställa sig upp, små le lite för man skäms så medans frisören pumpar upp stolen och där står jag röd som en tomat och föreställer mig alla hemska saker som hon/han tänker. Jag är förtfarande rädd för att det ska hända och det är knappt att jag vågar tänka på det, jag tänker hela tiden jag kanske gått ner 10 kilo fram till dess, då borde det inte vara några problem. Men nu ska jag göra det! Jag måste komma över mina "tjockis rädslor" som t.ex.
Frisören
Sätta mig bredvid någon på bussen och inte tror att halva jag ska hänga utanför.
Sätta mig i stolar utomhus utan att tro att dom ska gå sönder ect.

Har ni några "tjockis rädslor"??

Massa kramar
<3<3<3

10 kommentarer:

 1. ÅÅååh suck, jag kan skriva under på alla de där..
  Jag satt faktiskt dönder en trädgårdsstolhemma hos mamma och pappa förra sommaren. Åh vad dum man känner sig.

  Mesta tjockisrädslan är ju lätt "köra Go-kart" aldrig att jag skulel göra det, hur kul det än ser ut att vara, jag kommer ju aldrig komam i och ur bilen!

  SvaraRadera
 2. Hm.. åh sånt där sitter ju djupt rotat, bara å ta tjuren vid hornen så tycker du gör rätt =) Är rätt säker på att det inte blir några problem haha :) Sitta på bussen elr sittplatser öht och 'välla över' är en ständig rädsla hos mig med x/

  SvaraRadera
 3. Kommer gå bra ska du se <3

  SvaraRadera
 4. Jag har haft tjockisrädslor. Några av dem är att köra gocart, något jag alltid velat men jag vet inte om jag skulle ha fått plats i stolen. Sen vill jag prova att rida islandshäst, och nu ligger jag under viktgränsen för att få göra det. Jag har alltid tackat nej till att paddla kanot för att jag inte vet om jag får plats. Men NU - dessa tre saker ska jag göra under sommaren, som en belöning för att jag gått ned över 30 kg. :-)

  SvaraRadera
 5. Hejja Sofia du kommer att klara det galant.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad söt du är då :) Kommer nog gå bra, härligt att klippa sig! Ska jag nog med ta och göra snart!

  SvaraRadera
 7. Jag har stor respekt för plaststolar sådana där som man har utomhus. Där är jag väldigt noga med att sätta mig försiktigt. Jag gillar heller inte gamla och rangliga stolar usch vad pinsamt det är om det går sönder!
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Aldrig tvärrandigt. När jag går i mål 2014 då blir det tvärrandigt. Have a nice day/Eva

  SvaraRadera
 9. Det kommer gå toppenbra! Jag var samma som du, vägrade frisören i tre år, sen rakade jag av håret när jag var sjuk och sen lät det växa ut i 2 år igen, var hos frisören i mars i år. Och stolen funkade men jag var livrädd...

  SvaraRadera
 10. Det kommer gå bra! Härligt att du är så öppen. Jag tror sällan folk vågar erkänna såna rädslor!

  SvaraRadera