onsdag 4 juli 2012

VIKT KORT

Nu kommer kläningarna ut som jag fick av underbara MADDIX.
KOMMENTAR:
Alltså ärligt nu jag SER skillnad och detta är bara EN MÅNAD som skiljer det är ju sjuk så roligt nu när det börjar synas mer och mer inte som förut, oh så glad jag blir detta är verkligen peppad. Vad tycker ni skriv gärna, blir sååå peppad då!
Sen fick jag tre andra klänningar och ni som vet (som läst min blogg ett tag), vet också att jag inte fick på mig dom och det fick jag inte nu heller.
Massa kramar


14 kommentarer:

 1. Hälsotips: Handsprit, på jobbet, i hemmet och i handväskan. Efter svininfluensan 2010 har jag använt handsprit, infektionerna har minskat.
  För ett friskare Sverige, använd Handsprit. Det doftar sommar när jag öppnade vårat sovrumsfönster, underbart. Ha en bra dag/Eva

  SvaraRadera
 2. Härligt :) Största skillnaden är ju på den röda :)

  SvaraRadera
 3. åh vad härligt! jag har sagt det förut och kommer säga det igen, tusan vad du e grym o kämpar på bra :) Skönt att även du kan se att det skiljer, det är ju uppenbart! =)

  SvaraRadera
 4. Vilken fatastisk skillnad <3
  tack för dina fina kommentarer <3
  kärlek o kramar

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat!!!
  D e ju stor skillnad!!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nu dröjer d inte länge innan du kan ha dom andra klänningarna oxå! Går ju i rasande fart detta!!! Stor skillnad på rumpan oxå såg jag på förra korten där jag kommenterade. Kollade i mobilen då men när jag satt med datan såg jag skillnaden bättre!!! Go girl!!!!

  SvaraRadera
 7. WOW säger jag bara!!! Du kämpar på otroligt bra! Så kul att se! Själv har jag varit duktig idag och gått 1 MIL utan stop eller vilopauser. Känner mig SÅ stolt! Fortsätt kämpa! längtar till fotona om en månad! (kommer gå kanonbra hos frissan!) Kram

  SvaraRadera
 8. Det är en otroligt skillnad på bara en månad. Det är nästan så att jag tycker att den guldfärgade klänningen börjar sitta lite löst. Du är helt fantastisk. Fortsätt att kämpa på. För varje kilo som du går ner så är du ett kilo närmre ditt mål.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Efter att tittat lite närmre på korten, GUD vilka smala och fina ben du har.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Visst ser man skillnad!! :) Hejja!!!
  Svar: Visst kan jag gästblogga :)

  SvaraRadera
 11. Man ser verkligen skillnad på dig!! :D Klänningarna sitter betydligt bättre på dig på de nya korten!

  SvaraRadera
 12. händer mycket på kort tid :)

  sv: tack!! :D självklart får du använda kortet och visa, vet dock inte om det är så stort. har fortfarande massa kg kvar! :)

  SvaraRadera
 13. Wow...........säger jag bara...
  Grymt tjejjen & du har en sååå härligt Pose..
  Me like ♥
  /Kram

  SvaraRadera
 14. Det syns massvis!! Kram

  SvaraRadera