tisdag 28 augusti 2012

Denna dag hade väll kunnat varit bättre!?


Allt gick jätte bra tills vi kom till BVC. Innan vi går så kommer en geting j*vel och sticker mig på armen. Fy fan vad det gjorde ont och gör ont fortfarande. Det svider på hela armen, j*vla geting jag hoppas f*n att du dö! Nej det kanske jag inte gör men det gjorde ont, väldigt ont!
Sen när vi kommer in så visade sig att Ludwig inte har gått upp som han ska.. Utan har tappat en halv kurva mot förra gången.
 
VIKT: 8570
LÄNGD: 72,5
HUVUD: 44
 
Så det var ju verkligen inte bra. Sen hade dom även ett test för att se om han hörde/ såg som han skulle och där gick han igenom besiktningen haha. Hon var imponerad över hans snabba utvecklig och jag sög åt mig som en svamp och blev riktigt stolt över mig son. Men det var jag ju redan innan.
Sen skulle vi vara duktiga och gå till Alexanders jobb sagt och gjort och gissa? Jo det börjar såklart att ösregna. Underbara svenska väder, så nu sitter jag här och fryser, har ont i armen och är allmänt iriterrad haha.
Hoppas ni haft en bättre dag än mig!
 
Massa kramar underbara ni!
<3<3<3
 
P.s paket från HM är kom idag dock var ärmarna lite för tajta, vilket var jätte tråkigt för den satt så himla bra förövrigt. Så blir retur på den så visar sen när jag fått en stl större <3
 


7 kommentarer:

 1. Ajaj, getingstick som gör sååå ont! Hoppas det går över snart!
  Kan tänka mig att man blir stolt över sitt lilla barn när dom får beröm :)

  SvaraRadera
 2. Om getingar tycker jag inte! Jag dödar dom så fort jag hinner! ;)
  Här har det regnat mest hela dagen och nu har jag tänt lite ljus i uterummet. Det är höst! Alldeles för tidigt! Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 3. Naww gumman då :(
  Varför går han ner i kurva? Han ska ju växa Sig stor och stark :)

  Massa kärlek till er idag <3 <3 <3

  SvaraRadera
 4. Oroa dig inte för hans vikt, han har ju börjat att röea sig mycket mer nu, plus att han har lite att ta av ju, min son vägde 9 kg när han var 1 år.

  SvaraRadera
 5. Jävla getingar!! Det var en som stack min lilla kusin när vi var på parken zoo och shit, jag trodde att hela dagen blev förstörd för lilltjejen men efter lite xylokain och plåster som vi fick av en snäll zooarbetare så blev det bättre och dagen kunde forstätta!

  SvaraRadera
 6. Fy farao för getingar. Jag försöker att hålla mig på avstånd från dem, då jag har allergi mot getingstick.
  Inget kul att himlen öppnade sig när du skulle ut och gå. Hoppas att du fått värmen tillbaks nu?

  Kram

  SvaraRadera
 7. alla dagar kan inte vara perfekta ;)

  SvaraRadera