onsdag 29 augusti 2012

God morgon sötnosar

Idag är en ny härlig dag, jag vaknade utan värk i min arm och en son som låg och sparkade på mig. Ludwig har nämligen börjat vaknat på nätterna och vägrar somna om tills han kommer oc lägger sig emellan oss. HJÄLP!!! Vad ska jag göra!?? Har prövat allt har lagt massa kuddar i sängen så han ska ligga tryckt, suttit uppe halva natten och kört in nappen i munnen på honom, lagt honom i vår säng tills han somnar och sedan burit över honom igen. Tips uppskattas gärna.
Jag har bestämt mig ang kläderna, dom satt jätte bra förutom runt armarna men nu blir det hård träning med Alexanders hantlar i dag och för alltid. Ja det är ju inget mera att göra åt saken. Men ska ta ett kort och lägga ut i kväll så får ni se vad snygga kläder jag köpt. Detta har varit världens dilemma för mig igår när jag skulle lägga mig tillslut halv tolv (1 timma efter vi lagt oss) puttar jag till Alexander och säger stolt "Älskling jag behåller nog tröjan i alla fall, oh vad skönt nu var det bestämt bla bla bla" fick som svar "haaa, braaa gummann". Ja jag kanske borde skaffa mig något att göra på dagarna haha.

Massa kramar underbara!
<3<3<3

4 kommentarer:

 1. heheh vilka problem man kan ha heheh

  SvaraRadera
 2. Klart du ska behålla tröjan, den kommer snart vara för stor för dig ju ;)
  Ser fram emot bilderna ikväll! Kram

  SvaraRadera
 3. i-landproblem men de är ett problem ;)

  sv. vet att jag inte behöver, men något litet symboliskt vill jag ;) de är du värd ;)

  SvaraRadera
 4. Mina kottat har oxå hållit på så vid olika tillfällen och jag har låtit dom somna hos oss och sedan lagt över dom i sin säng. Tror det är viktigt att dom vaknar i egen säng och känner att dom sovit tryggt där och efter ett tag går det över och han sover! Händer mycket i hans liv nu och han börjar nog drömma mera nu så ha tålamod bara så löser ddet sig det lovar jag!!! Kram

  SvaraRadera