måndag 27 augusti 2012

Jag var en matmissbrukare.

Förr i världen för hela 5 månader sen haha, så kunde jag dö för en matbit. Jag kunde fantisera om mat, godis och känna hu glassen och läsken rinner ner i min hals. Denna ljuvliga söta smak som fyller upp min mage. Att få tugga på choklad, att känna choklades smak och doft. Det gjorde mig ärligt nu "kåt", jag blev matkåt. Jag kunde sitta och planera hela dagen att jag skulle köpa massa godis, vilken efterrätt jag skulle göra och vilken mat som skulle passa till det. Det är ju vanligt men inte om man blir "upphätsad" av det eller vad man säger. Jag hade samma relation till mat som jag en gång i tiden (när jag och Alexander träffades) hade till sex. Maten gav mig samma njutning och hade tagit över sexcentret i hjärnan på mig. Varför ha sex när man kan äta choklad?
Men tack vare pulver dieten ser jag på mat på ett nytt sätt, ett hälsosamt sätt. Mat är ett sätt för mig att överleva, att fungera och att orka med vardagen. Sex däremot är mycket mera intressantare nu eftersom maten har flyttat till sitt egna center. Nu mera är sex mycket mera spännande, intressantare och skönare.
Alla sexkänsliga nu, jag ber om ursäkt men det är viktigt för mig att skiva det och det är viktigt för alla andra som jag var förr att kanske inse vad man går miste om med sin partner.

Sen jag fick en kommentar. Om att jag omöjligen kunnat gått 5 kilometer. Alltså jag läste bara på skyltarna som var i stan vad det stod och jag kanske inte gick 5 kilometer exakt men jag gick det på en halvtimma i alla fall. Ska in till stan i morgon och kolla nogare kanske var mindre. Men ska titta upp det i morgon och återkommer med information då!

Ha en underbar dag alla!
Massa kramar
<3<3<3

4 kommentarer:

 1. Svar;
  Ja vi har varit separerade sen ca. V.30 av graviditeten. Jag och lilla pluttan bor hos mina föräldrar.. Det var bäst så. Sorgligt, men ja har fortfarande hopp om att hitta lyckan i framtiden, vad som nu än händer :) tack för omtanken <3

  SvaraRadera
 2. Svar; min mamma hjälpte mig massor igår och jag fick sova! :) sen i natt sov lillan 5h!! Så tog igen lite! *happy*

  SvaraRadera
 3. Först vill jag säga att du är stark som tagit dig ur ditt matberoende. Hmm...hur blev det nu. Alla är vi beroende av mat fast på olika sätt!
  Klart att sex är roligare ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Blir hungrig av att läsa inlägget :p glad för din skull att allt ordnar sig <3

  SvaraRadera