måndag 27 augusti 2012

Och så gick hon i mål på 30 minuter

Nu är jag hemma igen efter BM besöket och det gick jätte bra. Dock blir man ju sugen på eb lien bebis när alla nyblivna mammor sitter där med magarna i vädren. Fylda av förväntan, spännng och gjälde. Men det dröjer ett bra tag till. I alla fall efter besöket så gick jag från stan till Hammar som ligger en halvmil bort på bara 30 minuter!!!! Jag är grymt imponerad av mig själv. Tänk att jag har gått så långt utan att ha dött. Ingen rygg värk har jag heller, underbart!!! Jag ångrar bittert däremot att jag inte hade med mig vatten för varmt är der ute så det blir det nästa gång. Men nu ska jag fixa mat och bara vara stolt.

Har trillat in massa mail, tack så mycket svarar på det i kväll när Alex kommer hem så ni vet.

Massa kramar från en lycklig Sofia
♥♥♥♥♥

7 kommentarer:

 1. Fast nej... 5 kilometer brukar ta 30 minuter om man SPRINGER. Så du kan inte ha gått det på den tiden.

  SvaraRadera
 2. Blir så stolt över dig gumman <3 och lite avis ;) själv orkar jag inte ens gå och handla. Hoppas jag blir frisk snart!! Börjat tycka om mina rundor nu ju :)
  Puss <3

  SvaraRadera
 3. Härligt kämpat.
  Samma det om det var precis 5 km eller inte.
  Du har gjort det och det känns bra.
  Gott jobbat vännen <3

  SvaraRadera
 4. ~ Härligt ~
  Mmm...Vatten är nog bra att hsa med sig :) Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Å men Gud så irriterande med folk som bara måste tillrättavisa någon! Huvudsaken är ju att du promenerar och har gjort nått du är stolt över! Jag hejjar på dig :D
  Bamsekram

  SvaraRadera
 6. Vad folk hackar upp sig på hur långt du gått på vilken tid, vad spelar de för roll ??? Har folk inget liv än att påpeka andras liv. Arg jag blir.

  Du är fantastisk duktig, jag klarar 800 meter..

  SvaraRadera
 7. Vilken bra tid. Du ska vara så STOLT över dig själva.
  Att gå 5 km på 30 min 6km/min är toppen bra. Du har verkligen kommit långt i din kamp mot vikten, fortsätt så här så har du snart nått ditt mål. Du är en sån inspirations källa för alla som kämpar med sin vikt.

  Kram

  SvaraRadera