måndag 20 augusti 2012

Vikt, vikt och åter vikt!

Så nu sover Ludwig och jag tänkte ge er en uppdatering om sommaren och även om vikten tänkte jag. Men sen tänkte jag det är ju jätte tråkigt att avslöja det eftersom det är ju "veckans vägning" på fredag ju så väntar fram till dess. Så jag tänkte att jag skulle bjuda på viktkort i stället men först min sommar.
I sommar har jag varit slö har inte varit ute och gått alls (har i alla fall gått ner) men skött mig jätte bra vad det gäller maten och har inte ätit nått som innehåller socker (godis) eller chips, ostbågar etc. Ingen läsk eller glass. Men jag äter isglass och det tycker jag att jag kan göra en twister innehåller 70 kcal och det tycker jag är helt okej. Nej men jag tycker jag lyckats väldigt bra och jag har ju jobbat hela sommaren också så det har varit tufft men nu är det över och en höst väntar och jag ska gå ner minst 20 kilo till tills julafton. Nu Ludwig han har lärt sig ganska nyligen att ställa sig upp (mot möbler), han kryper och äter på allt haha, min lilla älskling. Så himla liten (bara 7 månader) men ändå så himla stor!
Nu kommer det en liten bildbomb först vikt kort, ser ni någon skillnad? Ska ta bättre i morgon eftersom det "nyaste" är 10 dagar gammalt. Men korten är ifrån när jag slutade att blogga (KORT 1) och det andra är från nu.
Blev ett långt inlägg men men, ha en underbar kväll mina hjärtan <3<3


Ser ni?? Mina ben syns!!

och så var morbror här ;) Första doppet för Ludde med mamma och pappa..
 Nästa år satsar vi på ett snyggare badkort med en smal och snygg mamma på!

 KOMMENTAR
Ser ingen större skillnad på viktkorten när fan ska det synas!? När ska jag titta
på korten och bara "herre gud är det jag på ena kortet!!??".
Nej jag blir galen men till mitt "försvar" så var det inget bra kort, det första.
Men hade inget annat i morgon blir det bättre kort!
Massa kramar på er sötnosar!
<3<3<3


11 kommentarer:

 1. Vilken resa du befinner dig på! Förstår att det känns frustrerande att resultaten inte kommer fortare, men de kommer det vet du. Kämpa på! Längtar tills jag befinner mig där du är, dvs på andra sidan operationen!

  SvaraRadera
 2. Jaaaa vännen, jag ser stor skillnad på första å andra kortet! Du är bäst, glädjermej tills fredag. Krrrraaaaammmmm

  SvaraRadera
 3. Men guud vilket skillnad det är i profil:O
  men sen kan man inte tro att det är samma människa på bilden där du badar med din son! Men då står du ju framlutat och då ser alla typ 10kilo tjockare ut :P
  Sorry men du fattar nog:)
  Duktig du är men nu jäklar ska vi skärpa oss för nu är latsommarn över ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Klart det syns skilland, speciellt på benen. Duktig du är, kämpa på. Peppkram

  SvaraRadera
 5. Herregud gumman!! Du har ju rasat i vikt!!! Väntar spänt på vikten :) du är sååå duktig och snygg!! Blir rädd för dig ju ;) för hur snygg kommer du inte vara sen?? Alla andra tjejer kan lika bra gömma sig i garderoben ju ;) massa kramar <3

  SvaraRadera
 6. Guud vad duktig du är! :D
  Det har ju hänt jäättemycket!!

  Har saknat ditt bloggande!!

  Kram / Joanna

  SvaraRadera
 7. Det är stor skillnad på korten. Jag var precis som du helt blind och såg ingen skillnad. Nu vet jag att det var min "tjockishjärna" som styrde mig. Tror att det tog nästan ett år innan hjärnan fattade att det var en smalare jag som fanns i spegeln och på foton. Misströsta inte, det får ta den tid det tar innan din hjärna hänger med.
  Jag ser att du/ni haft en underbar sommar. Så har jag också haft. Jag hat träffat båda mina bortadopterade små systrar. Det var många år sen jag såg dem senast. Ibland blir det så när familjerna tar son tid. Min ena syster bor i Schweiz och sen andra i Hanaskog.
  Du får ha det så gött!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Ha ha, visst är det skillnad!!
  När du ska visa nyckelbenen kan du inte ha saker över!1 ;)
  Du är f*n så duktig=))

  SvaraRadera
 9. Jag ser skillnad <3 du är nog bara lite hemma blind <3 vilka vackra nyckelben <3

  SvaraRadera
 10. Oooo..Wow...jag ser..jag ser...visst är det skillnad tjejjan & sååå fina ni är allihopa/Kram Kram ♥

  SvaraRadera