tisdag 4 september 2012

Jag kan knappt inte tro det är sant!

Alltså jag sitter och tittar på gamla kort på mig, någonstans viste jag ju att jag var ohälsosamt tjock men jag såg det inte själv. I spegeln såg jag en annan person en smalare person i alla fall. Men så var ju inte fallet varje gång jag ställde mig på vågen försvann spegelbilden och siffrornas verklighet kom i kapp mig. Men samtidigt vem skulle jag tro på? Mig själv och det jag såg i spegeln eller vågens siffror, den kanske var trasig? Ögonen lurade verkligen men och jag såg aldrig att det blev så sjukligt mycket som det blev. Men nu i efterhand när jag ser mig själv på kort ser jag verkligen hur okontrollerat det var, jag var ju enorm. Men varför såg jag inte det då? När jag ser kort på mig nu, det är ju sån skillnad jag har blivit så himla mycket finare. Jag blir förvånad över att jag lät det gå så överstyr. Jag är chokad över att jag lät det gå så långt. Det är ju hemskt vad man kan göra emot sig själv. Snacka om att inte ha någon självinsikt och självkänsla... Men nu är det "längesen" och nu är det är ny Sofia som jag ska se i spegel, en vacker, hälosam och frisk!

Det kortet, det nya är ändå taget för 10 kilo så det är ju lite skillnad också därifrån haha.

Massa kramar
<3<3<3

6 kommentarer:

 1. Det är otroligt...
  Waoo,vilken skillnad ~ Bra kämpat tjejen ~
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken Brutta <3
  Du är verkligen en enorm inspirationskälla,
  Jag kan förstå å ett vis att man ser sej lite blind. När man är stor så ser man kanske inte några kg hit eller dit. Jag tycker du var fin förut åxå,,men kan tänka mej att du får en kick av attbse skillnaden nu. Innan har du ju inte tyckt att du sett så stor skillnad. Du går ner massa massa varje vecka!
  Du är råtuff!!
  Stå på vännen, du är stark <3

  SvaraRadera
 3. Du är snyggast och underbarast <3

  SvaraRadera
 4. Ja det är konstigt hur man fungerar. Kanske har man någon typ av spärr som "skyddar" en från att se sanningen. Men va härligt för dig att kunna se att det går bättre och att det går neråt (viktmässigt) ;)!!

  SvaraRadera
 5. Hej jag heter Vilma och jag hade tyckt det varit jättekul om du ville gå in på mi blogg och diskutera feminism och socialism!!! Annars kan du ju alltid kolla in min nya tatueringar och mina älskade skor!

  www.ladylay.blogg.se

  SvaraRadera