onsdag 7 november 2012

Godkväll och godnatt!


Att vara förälder är inte alltid lätt det är tröttsamt, slitet, jobbigt, krävande och helt jävla underbart!!
Älskar min son mest av allt och kommer alltid göra det.
Nu ligger min lilla älskling där inne och sover och jag får ladda om mina batterier, vilket jag kan behöva ibland för att kunna vara den mamman Ludwig förtjänar och är värd!

Idag har varit en bra dag, har städat och bara myst med min underbara son. Jag har även suttit och tittat på alla nya kort på mig och jag kan fortfarande inte smälta det, att det verkligen är jag på kortet. Alexander blev helt chokad när han såg kortet på mig när jag höll i Ludde han trodde inte det var jag, han sa "var du så... rund?" haha, tänk vad blind man var då. För i mina ögon såg jag inte ut sådär kan jag ju säga.

Imponerande när jag var som fetast tyckte jag att jag ändå att jag var smalare. Nu däremot när jag är smalare tycker jag att jag är fetare? Hur går det ihop egentligen?
 
Ha en fortsatt underbar kväll nu ska jag ladda mina batterier genom att bara sitta i soffan och glo resten av kvällen haha.
Massa kramar
<3<3<3

2 kommentarer:

 1. Jag känner likadant, nu har ju inte jag gått ner lika mkt, men ändå.. förut levde jag lixom i förnekelse.. nu är man så himla medveten hela tiden! Men samtidigt vet man ju oxå med den logiska delen av hjärnan! =p

  SvaraRadera
 2. Alla är mänskliga och det är klart det är tufft att vara förälder ibland. Men det starkaste är när man kan "erkänna" det =)
  Som jag, utan mina ensamma timmar på kvällen hade jag dött och dödat ;) Det betyder inte att jag inte gillar o ha barnen runt mig =)

  Hade gärna haft en sådan "klocka" som du har varje morgon ist för den på mobilen ;) Saknar verkligen småbarnstiden!!
  Sov gott finaste <3

  SvaraRadera