fredag 23 november 2012

Jag dör!


Oh gud vad jag fryser jag dör snart och vintern har inte ens börjat hur fan ska det gå om det börjar snöa här och bli 20 grader kallt? Herregud det kommer bara inte gå på riktigt alltså. Nej fy hemska tanke försvinn med dig.


Idag hände något konstigt vi satt och åt och jag hade inte alls ätit mycket typ några skedar och plötsligt kände jag världens mättnadskänsla. Jätte konstigt? Blev jätte mätt och mådde illa. Jag fick gå och lägga mig och vila en stund. Kändes precis som jag blev jätte full eller vad man säger? Hur kan det komma sig. Jag förstod inte ens vad som hände. Jag åt heller inte snabbt eller så.

Sen idag har jag även varit på stan blev lite kläder till Ludwig från PoP (polarn och pyret) ÄLSKAR deras kläder alltså! Det är kläder som han ska ha till jul. Gick loss på 700 kroner fy fan, tur att det bara är jul en gång om året haha.

Känner mig sjukt taggad på att gå en promenad funderar på att göra det om en stund, ja det ska jag fan göra haha. Vill jogga mera har en skön träningsvärk i rumpan/ låren, det är så det ska vara! Ska bara klä mig lite, ha det bäst mina underbara!

Massa kramar
<3<3<3

8 kommentarer:

 1. Jag tror att du fick en dump när du åt. För så som du beskrev det så känner jag när jag dumpar.

  Kram ❤

  SvaraRadera
 2. Jobbigt att redan vara frysen och vintern inte ens kommit, så är jag med.

  SvaraRadera
 3. Konstigt...
  Polarn & Pyret har väldigt fina & bra kläder :)
  /Kram

  SvaraRadera
 4. "Grattis!", nu har du upplevt dumping också.. vissa gånger kan jag äta en sak och må som vanligt, nästa gång jag äter precis samma kan jag hamna i matkoma. Läskigt, jobbigt, men BRA, då undviker man det där som kanske inte är så himla bra.

  SvaraRadera
 5. Stoor kram, hoppas att du inte frysiti hjäl.
  Börjar komma minus grader här nu, " bara" minus 8, men otroligt surt i luften!!!
  Kram å god helg

  SvaraRadera
 6. Å hur gick fredags vägningen min vän??
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Låter som dumping...det kommer ibland utan anledning, eller vi tror att det inte finns någon anledning men egentligen så finns den där men man tänker inte på det ;-)
  Ha en mysig natt!

  SvaraRadera
 8. Jag har fått sådär konstigt ibland också, och jag undrar om det beror på lågt blodsocker, att man mår lite konstigt? Jag kan ibland må lite illa efter mat och bli jättetrött och lägga mig en kort stund. Men det händer bara sällan. Och så läste jag på internet att blodsockret sjunker extra precis när man har ätit och då kan man bli lite trött och illamående för att kroppen liksom riktar all energi till förbränningen.
  Fast det förklarar ju inte mättnatskänslan i och för sig.

  SvaraRadera