torsdag 10 januari 2013

Lilla Luddebus

Lilla Luddebus är inte alls bra här hemma. På morgonen hörde jag konstiga ljud från hans sovrum eftersom han har eget rum. Eget rum= bättre sömn= underbart för mamma och pappa.
I alla fall jag trodde han hickade men när jag kom in så såg jag att han spyt ner sig och halva sängen. Man såg verkligen hur dåligt han mådde och det gjorde så ont i mig. Så jag tog upp honom och väntade ett tag och sedan gav jag han vällning inte långt efter kom det upp. Sen fick han vatten och det kom också upp. Bara ringa 1177 och hon som jag pratade med trodde det var en rekation av hans 1 års sprutor eller vinterkräksjukan. Han har fått avslagen fanta av mig eftersom jag inte hade något annat hemma som saft eller nått. Det var helt okej enligt henne jag pratade med men Alexander får åka efter jobbet och köpa vätskeersättning till honom.
Mammas älskling alltid allt på samma gång. Så nu hoppas jag bara att han får behålla fantan och att han ska bli bättre. Det gör så ont i mig när jag ser han må dåligt.

Massa kramar
<3<3<3

5 kommentarer:

 1. Stackarn. Kan inte minnas att mina barn reagerat mer än med feber på sprutorna, däremot har det hänt att sonen kräks när han har hög feber.

  Jag fick förresten tips när vi var på akuten med sonen när han var riktigt dålig i magen att vätskeersättningen ska ges väääldigt långsamt. Jag hade gett den för snabbt, trots att jag hade varit försiktig tyckte jag, och därför kom den upp igen. Hoppas Ludvig kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 2. Stackars lilla killen .
  Du kan lätt göra egen vätskeersättning 1 dl vatten + 1 krm salt som du kokar upp och sedan låter svalna . ( propotionerna går ju att ändra )

  Hoppas han kryar på sig fort
  Kram

  SvaraRadera
 3. Näe,lille Luddebus :(
  Kryis Kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Stackars lille Ludde. Hoppas att han snart blir bättre.

  Kram ❤

  SvaraRadera
 5. stakkels lille pus. God bedring med ham.
  Kram

  SvaraRadera