onsdag 9 oktober 2013

Är det någon kvar?


Hej mina vänner, om det finns någon kvar här överhuvudtaget? Om nån läser kan väl ni bara skriva ett "hej". Jag har funderar ett längre tid att ta upp bloggen igen, kanske ändra om den helt eller skaffa en ny kanske till och med? Jag saknar att dela med mig av mitt liv, saknar att "träffa" människor i samma situtaion. Saknar att ge råd men även att få råd av andra. Saknar all peppning jag har fått och all uppmuntran. Jag saknar allt just nu med bloggen och jag tror inte att jag ska ha så hög press på mig själv att jag "måste skriva" för då blir det heller inge bra.

Så är det någon kvar där ute?

<3

11 kommentarer:

 1. Jag är kvar! Har din blogg inlagd på Bloglovin så inläggen dyker upp där. Jag läser gärna om du vill fortsätta blogga, oavsett om du skaffar en ny blogg eller inte. I mitt liv har det hänt massor som gjort att jag inte bloggat på hela sommaren. Funderar också på om jag ska ta upp bloggen igen eller inte... Jag har i alla fall gått ner 20 kilo från min maxvikt nu! Sjukt stolt! Hur är det med dig? Kramar!

  SvaraRadera
 2. Det var längesen du skrev :)
  Jag följer dig på bloglovin så tittar in såfort det kommit ett nytt inlägg :)

  SvaraRadera
 3. Jag är kvar, har saknat din blogg! :)

  SvaraRadera
 4. Självklart! Roligt att du bloggar igen! :) kram!

  SvaraRadera
 5. Kul att du bloggar igen/Kram <3

  SvaraRadera
 6. Hej Sofia :D
  Dejligt du er tilbage. Jeg følger dig også på bloglovin og fortsætter SELVFØLGELIG :D
  Kram Ann

  SvaraRadera
 7. Men åh va glad jag blev!!! Fatta först inte att det var dig det handlade om när jag fick mail via bloglovin ;) Glad o ha dig tbax, du är min stora inspirationskälla men nu måste jag läsa de andra inläggen ;) Kram

  SvaraRadera
 8. Hej! Vad kul att du kommit igång igen! Brukar kika ibland och idag vart det jackpot, välkommen tillbaka :)

  SvaraRadera