onsdag 16 oktober 2013

Slut och åter slut


Nu är jag klar för denna kvällen på jobbet och jag är slut. Seg och slut är jag just nu och det ska bli väldigt skönt att få vara ledig i morgon. Måste ju ladda inför helgen nu =). Jobbar hela helgen 7-16 så kommer bli en lång helg men det brukar gå bra. Nu har jag och mitt hjärta myst ner oss i soffan och ska se det nyaste avsnittet av "how I met your mother", oh det är så spännande!! Så nu ska jag väl mysa med min kära man, min älskade Alexander <3. Hur firar ni denna "lill lördagen"?

Ta hand om er <3

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild på er! Älskar din hårfärg!!! <3 Här sitter jag med min kopp kaffe o tittar på tv i min ensamhet! Fast jag gillar ensamheten för det mesta så ;)
    Sv: jo dom knivarna är super!! (Gubben har dom redan) Nästan för bra då de fick bli ett besök på akuten för 2v sen :/ Men jag tycker dom helt klart är värda sina pengar =)

    SvaraRadera
  2. Hmm... Hur firar jag denna kväll. Sambon jobbar så jag passade på att avnjuta lite ärtsoppa för första gången sen op och kan rapportera att tarmarna har fått arbeta en hel del i kväll vad gäller gaser ;) alltid spännande o se hur magen klarar av (eller inte klarar av) mat efter op ;)

    SvaraRadera